Antrenorul Salernitanei, Davide Nicola, a afirmat sâmbătă că i-a sugerat lui Franck Ribery să se alăture staff-ului tehnic al grupării italiene, după retragerea din cariera de jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Franck Ribery îşi va oficializa în perioada următoare decizia de a se retrage din activitatea competiţională, dar va rămâne până la finalul sezonului la Salernitana.

Antrenorul echipei italiene, David Nicola, a vorbit sâmbătă, într-o conferinţă de presă, pe această temă: ”Când discutăm despre Franck Ribery, discutăm despre o persoană care are capacitatea şi potenţialul de a face absolut orice în lumea fotbalului. L-am întrebat pe Franck dacă se imaginează într-un rol de supervizor tehnic la echipă şi aşteptăm un răspuns. Ar fi ceva nou pentru noi, dar şi pentru el, pentru ceea ce va fi parcursul său pe viitor. Fiecare dintre cele două părţi ar avea de învăţat şi de câştigat”, a declarat Davide Nicola.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.