Vineri s-a încheiat sezonul regulat în Liga Naţională de baschet masculin, la Turneul 14 al competiţiei. U BT Cluj a încheiat lider şi va păstra avantajul terenului propriu în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele înregistrate în ultima etapă sunt: CSU Sibiu - Athletic Constanţa 84-68, CSM Târgu-Jiu - Dinamo Bucureşti 72-74, SCM Timişoara - U BT Cluj 66-67, BCM U Piteşti - CSO Voluntari 75-84, CSM Galaţi - SCM U Craiova 76-85, CSM Oradea - Steaua Bucureşti 81-76.

Între 10-12 mai se vor juca însă trei partide restante din Liga Naţională, astfel că programul din play-off va fi stabilit abia după încheierea confruntărilor dintre CSM Oradea - CSM Galaţi, Dinamo Bucureşti - CSU Sibiu şi BCM U Piteşti - Dinamo Bucureşti.

Faza play-off începe în 17 mai, iar singura echipă sigură de poziţia sa în clasament este liderul U BT Cluj, cu 49 de puncte. Pe podium se mai află, momentan, CSM Oradea şi CSU Sibiu, cu câte 45 de puncte, dar şi câte o restanţă de disputat. Doar SCM Timişoara mai ştie pe ce loc a încheiat, adică 7, având 40 de puncte, cu cinci mai mult decât pretendentele la ultimul loc din play-off, CSM Galaţi şi Dinamo Bucureşti, aflate pe locurile 8-9, cu câte 35 de puncte, dar dependente de rezultatele din meciurile restante.

Sezonul anterior a fost încheiat fără declararea campioanei, Liga fiind suspendată din cauza pandemiei. La momentul suspendării, U BT Cluj era liderul clasamentului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.