O reuniune a proprietarilor de cluburi din Premier League va avea loc, luni, pentru discutarea unei eventuale pauze de sărbători, din cauza coronavirusului, în contextul în care la câteva grupări există focare de covid-19, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţionarii grupărilor ar vrea să convingă Premier League să accepte o întrerupere. Liga nu ar agrea o astfel de soluţie.

În acest weekend, jumătate din meciurile etapei a XVIII-a s-au amânat din cauza coronavirusului.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, este de părere  o întrerupere a campionatului s-ar putea să nu fie un lucru bun: “Însă trebuie să fim mai flexibili cu programul. Nu văd un beneficiu masiv în oprirea campionatului, pentru că revenim şi situaţia este la fel. Dacă aş şti că virusul ar dispărea aş fi primul care se opreşte şi pleacă acasă şi aşteaptă până dispare. Însă probabil nu va fi aşa, deci unde este beneficiul real?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.