Reprezentativa U17 a României s-a clasat pe locul patru la Cupa Syrenka, turneu care s-a desfăşurat în perioada 29 august - 2 septembrie, în Polonia, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, tricolorii au fost învinşi de Belgia, cu scorul de 2-0.

În precedentele două meciuri, România under 17 a învins Ucraina, scor 2-1, şi a pierdut în faţa Portugaliei, scor 0-3.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001 se pregăteşte pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg şi Austria.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 şi cele mai bune patru dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.