Antrenorul CS Universitatea Craiova,a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că obiectivul echipei sale în play off este să ocupe locul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este primul meci din play-off (n.r. - cu FC Argeş), întotdeauna este important să încep cu dreptul. Se întâlnesc echipele care au reuşit să facă cele mai multe puncte de la începutul anului, noi şi FC Argeş, cu un punct diferenţă. Va fi un meci interesant, un meci greu pentru noi, cu o echipă care a reuşit ceva miraculos şi trebuie felicitaţi pentru acest lucru, nu este uşor să câştigi o serie de meciuri cum au reuşit ei, împotriva celor de la FCSB, Farul, au câştigat la Botoşani. Pentru noi este un avertisment că trebuie să fim sută la sută pregătiţi pentru meciul de mâine seară. Îmi doresc foarte mult să începem cu dreptul, îmi doresc enorm să câştigăm toate cele trei puncte, suntem pe un drum bun, jucătorii au făcut meciuri foarte bune, ca echipă suntem puternici. Ne lipseşte Creţu, mâine seară, dar sunt sigur că avem soluţii să-l înlocuim şi sper eu să repetem meciul bun pe care l-au făcut împotriva celor de la Farul. Jucătorii nu trebuie să fie relaxaţi, acum trebuie să fie mult mai concentraţi, ar trebui să fie mult mai montaţi pentru că ne dorim foarte mult să terminăm play-off-ul cât mai sus în clasament. Obiectivul ar fi să ajungem cât mai aproape de CFR şi să luăm locul 2, pentru că este foarte important pentru anul viitor şi mă refer la competiţiile internaţionale. Avem şansa să jucăm acasă primul meci din play-off şi nu văd niciun motiv de relaxare din partea noastră. Să fim realişti, este o diferenţă foarte mare între noi şi locul I! Dacă vă spun că ne gândim, probabil ceea ce vă spun o să se ducă în altă parte, o să ia altă faţă la ceea ce vrem noi să facem. Nu, o luăm pas cu pas. Suntem pe locul 3, ne dorim să fim pe locul 2. Dacă vom avea vreodată şansa în acest play-off să ajungem pe locul I, fiţi siguri că vom lupta şi pentru acest lucru. Dar în momentul de faţă suntem realişti că diferenţa este foarte mare. Plus că dacă ne uităm, CFR-ul a avut de asemenea o parioadă foarte bună. Chiar dacă nu au jucat foarte, foarte bine, cum se aştepta Dan Petrescu, au reuşit să câştige meciurile, lucru care este important pentru moralul jucătorilor, pentru ceea ce-şi doresc ei să facă acolo. Deci va fi foarte dificil să vorbim că ne dorim să fim pe locul I. Şi echipa de pe locul 6, care este la numai patru puncte în spatele nostru poate spune acelaşi lucru. Orice este posibil, dar ne concentrăm pe primul meci, să ajungem echipa care este mult mai aproape de noi şi încercăm să obţinem cât mai multe victorii. Pentru mine, niciodată locul 2 nu este un obiectiv. Vă spun doar în momentul de faţă, conjuctura actuală, dar în general eu îmi doresc locul 1, clar", a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Meciul CS Universitatea Craiova - FC Argeş este programat, vineri, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Înaintea play-off-ului, clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 38; 2. FCSB - 31; 3. CS Universitatea Craiova - 27; 4. FC Argeş - 24; 5. Farul - 24; 6. FC Voluntari - 24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.