Antrenorul CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, şi-a criticat echipa după înfrângerea suferită, vineri, scor 1-3, cu FC Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut trei cadouri. Primul gol, autogol, după o minge pe care o pierdem la mijlocul terenului, la golul al doilea nu rămânem până la capăt cu omul, iar la golul al treilea, la fel, pasă greşită la mijlocul terenului, un gol foarte uşor primit. Este păcat, dar nu numai greşelile personale şi faptul că am făcut cadou trei goluri, şi atitudinea, şi meciul pe care l-am făcut, mai ales în prima repriză, au fost mult sub aşteptările mele. Nu am făcut ceea ce trebuia să facem, agresivitate, să jucăm simplu, dai şi pleci, teren mic, lucruri pe care le-am pregătit toată săptămâna. Dar se întâmplă, a venit acest duş rece, sper să trecem peste acest meci slab pe care l-am făcut, urmează două meciuri dificile pentru noi, cu FCSB şi cu CFR, dar în alte condiţii. (n.r. despre faptul că a făcut toate schimbările înaintea minutului 60). A trebuit să fac schimbări ofensive pentru că aveam jucători ofensivi pe bancă şi cred eu că repriza a doua a fost mult mai bună decât prima, am avut mult mai multă consistenţă, am avut mult mai multe ocazii. Trebuie să analizăm bine, să trecem peste acest meci şi sper eu ca jucătorii care au făcut astăzi un meci mai slab să se uite la meci încă o dată şi să înţeleagă că fiecare meci e important, ficare meci trebuie tratat serios, fiecare meci e greu în play-off, nu avem cum să venim şi să jucăm aşa cum am făcut-o în prima repriză. Nivelul jocului nostru din seara asta nu s-a ridicat la ceea ce putem noi să facem", a declarat Reghecampf, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Acestea sunt primele puncte pierdute de olteni după şapte victorii la rând.

Au marcat: Screciu '7 (a), Ricardinho '67, Nemec '73 / Gustavo '64.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 34, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 24, 6. FC Argeş – 24.

Celelalte două jocuri din această etapă vor avea loc astfel: Farul Constanţa - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20.30) şi FC Argeş - FCSB (duminică, ora 19.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.