Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi pune întrebări în privinţa convocărilor la naţionala de tineret, el considerând că Deian Sorescu ar fi trebuit să facă parte din lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În ultimele meciuri a fost lipsă de omogenitate, am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, am folosit jucătorii care erau pe lista selecţionerului de la lotul de tineret, am schimbat şi sistemul pentru ei, dar degeaba. El e responsabil pentru ce se întâmplă acolo, dar îmi pun şi eu întrebări. OK, Ricardo şi Ciobi sunt jucători tineri care şi la anul pot su mai joace. Dar e vorba de Sorescu, care a jucat 34 de meciuri şi n-a jucat rău, plus că e un jucător polivalent. Jucătorii pe care i-a convocat nu sunt jucători răi. Dar ni se impune să jucăm şi cu jucători de under 21 şi nu sunt băgaţi în seamă. Înseamnă că tu n-ai încredere în campionatul României”, a spus Rednic.

Marţi, selecţionerul reprezentativei under 21, Mirel Rădoi, a anunţat lotul de 23 de jucători pentru Campionatul European din Italia şi San Marino. Pe listă nu se află niciun jucător de la Dinamo.

Există însă şi o listă adiţională, care îi include pe dinamoviştii Deian Sorescu, Denis Ciobotariu şi Ricardo Grigore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.