Antrenorul Mircea Rednic a exclus posibilitatea să demisioneze de la conducerea tehnică a echipei Poli Iaşi, care ocupă ultimul loc în Liga I şi care a fost învinsă, miercuri, cu 5-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat pe canalul de YouTube al clubului dacă intenţionează să demisioneze în cazul în care Poli Iaşi nu învinge pe Chindia Târgovişte, Rednic a răspuns: "Nici vorbă de aşa ceva, ar fi un gest de laşitate din partea mea. Am venit la Iaşi cu sufletul deschis să ajut, m-am implicat şi sentimental, şi financiar în această echipă şi niciodată nu o să renunţ în momentele grele. E şi responsabilitatea mea, vreau să-mi duc contractul până la capăt şi chiar mă gândesc să-mi prelungesc contractul la Iaşi. Am avut o şedinţă constructivă, mi-a plăcut că jucătorii au cerut să discute şi a durat cam mult şedinţa lor. Sper ca ei să înţeleagă că doar împreună putem să ieşim din această perioadă dificilă. Am încredere în ei, au făcut şi meciuri bune."

Meciul Chindia Târgovişte - Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30, la Ploieşti, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.