Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, şi-a criticat dur jucătorii după eliminarea din Cupa României, suferită marţi, în faţa formaţiei FC Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucăm bine 70 de minute, după care facem greşeli copilăreşti, de manual. Ok, s-a pierdut mingea în careul lor... Să joci în terenul advers, să te surprindă cu o minge deschisă, în loc să te retragi... Goluri d-astea, care pot fi evitate. Apoi, în minutul 94, ăla, Latovlevici, preia în careu fără să-l jenezi măcar, se întoarce, dă la poartă... Nu ştiu dacă era Nica. Dar nu se poate, bă, fratele meu, aşa greşeli, mai ales în ultimele minute. În prelungiri se juca. E inadmisibil. Greşeli copilăreşti, zici că e prima dată când joacă, unii dintre ei. E şi de moral. Munceşti, eşti aproape să te califici şi, dintr-odată, iei două goluri incredibile. Filip a zis că e OK, că nu riscam să-l joc. S-a accidentat şi a  trebuit să-l schimb şi acum cred că are ruptură musculară, o lună e aut. În momentul de faţă cred că am mai câştigat (n.r. - timp de joc), cred că vreo 75 de minute ne-am mişcat. E de muncă. Pentrui noi, important e campioantul în situaţia în care suntem noi. Astăzi au avut şansă şi alţi jucători. Am jucat cu doi atacanţi pe care i-am lăsat patru ani şi tot aici i-am găsit, dar nu au evoluat deloc. Nu înţeleg, măcar să alerge. Dar nu aleargă, sunt tineri. Nu e un reproş, sunt nişte constatări. Nu e de mirare că aduc alţi jucători (n.r. - despre Ţâră). Bravo lui, aşa vreau! Şi de la ceilalţi, dar au şansa pe care o au acum şi mie nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei. Aduc fundaş dreapta, nu vedeţi că nu am soluţii? Avem acordul lor (n.r. - al jucătorilor care vor veni), vor semna, ăştia sunt sigur că vor veni. Vom beneficia şi de pauza care vine pentru echipa naţională şi sunt sigur că putem să-i integrăm. (n.r. - când va juca Dinamo 90 de minute) Din iarnă, până atunci nu ai cum să treci peste nişte etape. Şi azi, diferenţa au făcut-o rezervele. Avem numai tineret pe bancă", a declarat Rednci, la microfonul televiziunilor care transmit Cupa României.

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

Au marcat: Ţîră '49 / Işfan '78, Cr. Dumitru '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.