Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul de duminică cu FC Hermannstadt de pe teren propriu va fi unul dificil şi speră să nu mai fie făcute greşelile care au fost comise în ultimele trei partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O să fie un meci dificil, sper ca noi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut la ultimele trei meciuri, vorbesc de perioada în care eu am am venit la echipă pentru că au fost greşeli individuale, greşeli de portar şi mai ales să tratăm cu multă responsabilitate ocaziile pe care le-am avut şi care sunt sigur că le vom mai avea”, a afirmat Mircea Rednic.

El îşi doreşte să înceapă anul cu o victorie pentru a fi mai aproape de obiectivul echipei, anume calificarea în play-off.

“Avem 16 meciuri, 16 finale, începând cu prima, ne dorim foarte mult să câştigăm pentru că aşa putem să ne îndeplinim primul obiectiv, de a termina turul în primele şase şi după care să luăm meci cu meci să reuşim să adunăm cât mai multe puncte”, a transmis tehnicianul echipei constănţene.

El nu îl va avea la dispoziţie pentru această partidă pe Gabi Iancu, iar Măţan nu a făcut antrenamente cu echipa în ultima perioada din cauza unei contracturi la gambă.

“Îmi pare rău că nu l-am avut pe Iancu la antrenamente, el s-a antrenat separat chiar şi pentru meciul de duminică nu va fi prezent. Trebuia să meargă la un control, au fost ceva probleme cu plecarea. A rămas la Bucureşti, sper să revină cât mai repede. La fel şi Măţan a avut o contractură la gambă şi nu s-a antrenat cu grupul. Astăzi va intra la primul antrenament cu echipa şi sper să îl am în lot pentru meciul de duminică”, a mai afirmat Mircea Rednic.

Meciul dintre Viitorul şi FC Hermannstadt are loc duminică, de la ora 19.00, pe stadionul din Ovidiu.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.