Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Valencia, în etapa a XX-a a campionatului Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Benzema '43 (penalti), '88 şi Vinicius '52 şi '61 pentru madrileni, respectiv Guedes '77 (penalti) pentru Valencia.

Francezul Karim Benzema a ajuns la 301 de goluri în 584 de meciuri pentru Real Madrid, fiind pe locul patru în istoria marcatorilor echipei madrilene. El este devansat de Cristiano Ronaldo (450 goluri în 438 meciuri), Raul (323/741) şi Alfredo Di Stefano (308/396).

Benzema are 34 de ani şi evoluează la Real Madrid de 13 sezoane.

În clasament, Real Madrid este lider cu 49 de puncte, urmată de FC Sevilla, cu 41 de puncte şi două meciuri mai puţin, şi de Betis Sevilla, cu 33 de puncte şi tot două jocuri în minus.

Valencia este pe locul 9, cu 28 de puncte.

Partidele Rayo Vallecano - Betis, FC Sevilla - Getafe, Alaves - Athletic Bilbao, Osasuna - Cadiz şi Villarreal - Atletico au loc duminică, în timp ce meciul Espanol - Elche este programat luni.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.