Formaţia RB Leipzig a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Augsburg, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Germaniei, al treilea consecutiv fără înfrângere pentru gruparea din Leipzig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Stafylidis '19 şi Hinteregger '60 pentru Augsburg, respectiv Werner '25 şi Compper '52 pentru Leipzig.

În precedentele două partide, Leipzig a obţinut victorii în faţa echipelor Borussia Monchengladbach, scor 2-1, şi FC Koln, scor 3-1.

La meciul de vineri, portarul formaţiei Augsburg, Marwin Hitz, a jucat pentru a 100-a oară în Budesliga. De asemenea, la 18 ani şi 165 de zile, Kevin Danso a devenit cel mai tânăr jucător care  evoluează pentru Augsburg în Bundesliga.

Partidele Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, FC Koln - Bayern Munchen, Hoffenheim - Ingolstadt, Mainz 05 - Wolfsburg, Werder Bremen - Darmstadt şi Borussia Monchengladbach - Schalke 04 au loc sâmbătă, iar meciurile Eintracht Frankfurt - Freiburg şi Hamburger SV - Hertha Berlin sunt programate duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.