Administratorul judiciar al FC Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a declarat că administratorul special Iuliu Mureşan nu se mai implică în activitatea clubului, dar nu a părăsit gruparea "alb-roşie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă domnul Mureşan va pleca, va pleca după baraj. Într-adevăr lucrurile sunt discutate, dar nu e ca şi cum domnul Mureşan a plecat. (n.r. - dacă participă activ la activitatea echipei) Nu neapărat. Mai discutăm, dar nu mai este extrem de implicat. (n.r.- cine îl va înlocui pe Mureşan) Dacă domnul Mureşan pleacă, decizia referitoare la administratorul special este a acţioanrilor. Urmează să vedem cine va fi administrator special. (n.r. - dacă Dorin Şerdean poate ocupa această funcţie) Teoretic, are cele mai mari şanse dacă doreşte să facă acest lucru. Urmează să vedem", a declarat Zăvăleanu, la Digi Sport.

El s-a arătat optimist în privinşa şanselor ca Dinamo să se salveze de la retrogradare după barajul cu Universitatea Cluj.

"Din ceea ce am văzut, urmărind meciurile ambelor echipe în ultima perioadă, zic eu că Dinamo este într-o creştere de formă, pe când U Cluj nu a mai jucat la fel de bine ca în prima parte a campionatului. Cred eu, de asemenea, că numele jucătorilor noştri impune ca Dinamo să câştige acest baraj. (n.r. - despre antrenorul Dusan Uhrin) Nu pot spune că rămâne sigur, depinde şi de dumnealui, depinde în primul rând de rezulattul echipei. Există o opţiune în situaţia în care echipa rămâne în prima ligă. Atunci vom discuta dacă rămâne sau nu", a spus el, precizând că unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei a acceptat prelungirea contractului pe două sezoane.

Zăvăleanu a afirmat că investitorii cu care negocia preluarea clubului Dinamo au făcut un pas înapoi, după ce omul de afaceri Nicolae Badea a notificat gruparea să nu mai folosească emblema.

"Eram într-adevăr foarte optimist, dar peste optimismul meu s-a suprapus notificarea referitoare la interdicţia de a folosi sigla. Fiind vorba de reprezentanţii unor fonduri internaţionale, le este destul de greu să înţeleagă ce se întâmplă în interiorul lui Dinamo şi cum se ajunge la chestiuni de genul acesta, cu sigla. Cred că s-a suprapus întâmplător, dar s-a suprapus în cel mai nefericit moment. Nu este închisă discuţia, dar am simţit o reticenţă majoră în momentul în acre a apărut treaba asta. Pe lângă faptul că am fost foarte transparenţi cu partenerii noştri de discuţii, şi ei monitorizează presa şi ştiu ce se întâmplă şi a trebuit să răspundem cu mare sinceritate la întrebările care ne-au fost adresate şi, deşi nu s-a închis discuţia respectivă, mi s-a părut că a existat o reacţie de retragere. Oamenii au zis că nu contează decisiv pentru ei rămânerea sau nu în prima ligă, deşi ar fi un element important să rămânem în prima ligă. Chiar mi-am propus să am o discuţie cu domnul Badea, dar la fel ca pentru toţi suporterii dinamovişti a fost o lovitură că am primit acea notificare", a declarat el.

Dinamo va disputa, sâmbătă, în deplasare, primul meci din dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1 Casa Pariurilor. Returul va avea loc la 29 mai, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.