FC Rapid a anunţat primul transfer al acestui an, achiziţionându-l pe Răzvan Philippe Onea, de la Politehnica Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul şi-a manifestat interesul faţă de mine, mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranţă, este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în faţă, mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 şi le mulţumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câştig locul în prima echipă şi să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3. Atmosfera de pe vechiul Giuleşti a fost una senzaţională, aşa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giuleşti!", a spus Răzvan la semnarea contractului valabil timp de doi ani şi jumătate.

Fundaşul dreapta de 23 de ani, născut la Paris, a fost om de bază la echipa moldoveană, la care a ajuns în 2019, de la CS Afumaţi. În actualul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor, Onea a jucat în 13 partide pentru Poli, bifând şi o apariţie în Cupa României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.