Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, marţi, că victoriile obţinute de echipa naţională în partidele amicale cu Israel, în deplasare, scor 2-1, şi cu Suedia, acasă, 1-0, le dau încredere jucătorilor români pentru o calificare la Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceste două rezultate ne dau încredere pe viitor. E departe europeanul, sunt multe meciuri de jucat, important este pentru noi să o ţinem tot aşa. Suporterii ne-au susţinut cât au putut, un stadion frumos aici la Craiova şi o să ne facă plăcere să revenim aici, dar pe un teren mai bun. Am aflat chiar înainte de meci de rezultatul de la under 19. Îmi pare rău, asta este. Viaţa merge înainte. Sperăm ca pe viitor să avem o naţională care se califică la europene", a spus fotbalistul echipei Standard Liege.

Reprezentativa de seniori a României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

Naţionala "under 19" a României a ratat calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, de echipa similară a Ucrainei, în ultimul meci din grupa 4 a Turului de Elită. România a încheiat jocul cu doi fotbalişti mai puţin.

Tricolorii au deschis scorul prin Olimpiu Moruţan, în minutul 76. Jucătorul român a fost eliminat imediat după marcarea golului, el primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Ucraina au înscris Safronov ’84 şi Bondar ‘90+2. În minutul 90+5, din echipa României a fost eliminat şi Robert Neciu, tot pentru cumul de cartonaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.