Antrenorul Walter Mazzari a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Cagliari, la care evoluează mijlocaşul Răzvan Marin, potrivit presei italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sky Sport, La Gazzetta dello Sport şi principalele publicaţii italiene anunţă că şedinţa de pregătire de luni a fost anulată şi că Mazzarri va fi înlocuit cu antrenorul echipei Primavera, Alessandro Agostini, pentru ultimele trei meciuri ale sezonului.

Mazzari, 60 de ani, era antrenorul formaţiei Cagliari din septembrie 2021, când l-a înlocuit pe Leonardo Semplici.

Sâmbătă, Cagliari a fost învinsă, acasă, cu 2-1, de Verona, în etapa a XXXV-a a Serie A.

De altfel, echipa a pierdut şapte din ultimele opt meciuri jucate şi este în pericol de retrogradare. Cagliari ocupă locul 17, ultimul de menţinere, cu 38 de puncte din 35 de meciuri, la trei puncte de Genoa, de pe locul 18, retrogradabil.

Însă principalul pericol pentru sarzi este Salernitana, formaţia de pe locul 19, care are tot 25 de puncte, dar din numai 33 de jocuri. În plus, echipa insulară va evolua la Salerno chiar etapa viitoare, duminică, de la ora 19.00.

Mazzari a mai antrenat, printre altele, formaţiile Sampdoria, Napoli, Inter Milano, Watford şi Torino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.