Fotbalistul echipei Guarani, Raul Bobadilla, riscă sancţiuni după ce săptămâna trecută s-a bucurat la un gol dezbrăcându-se aproape complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul Libertad – Guarani, scor 1-3, disputat în 24 decembrie în campionatul paraguayan, Bobadilla a înscris un gol în minutul 86. După ce a marcat, jucătorul s-a dezbrăcat complet în partea de sus şi şi-a tras în jos şortul.

La sfârşitul meciului, Bobadilla şi-a cerut iertare pentru felul în care s-a comportat. “Îmi pare rău că am sărbătorit astfel. Sper că soţia mea nu a văzut nimic... Da, mi-am tras cam jos şortul”, a afirmat fotbalistul.

Gestul lui Bobadilla de după gol a atras numeroase reacţii în social media, ceea ce a convins Comisia de Disciplină să deschidă o anchetă. Astfel, jucătorul riscă o amendă sau o suspendare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.