Rapidiştii Alex Ioniţă, Vali Costache şi Ionuţ Voicu au vizitat de 8 Martie Spitalul Marie Curie, unde au dus scutece şi alte produse pentru nou-născuţi şi le-au oferit flori şi cadouri mamelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La invitaţia prietenilor de la Cetatea Voluntarilor Arad, cu care suntem deja la cea de-a treia acţiune împreună, am mers la Secţia de Terapie Intensivă Neonatală, unde am dus necesarul de scutece pentru bebeluşi născuţi prematur şi produse necesare celor mici. Pe lângă acestea, Alex Ioniţă, Vali Costache şi Ionuţ Voicu au oferit flori şi cadouri mămicilor copiilor, dar şi personalului medical al spitalului, şi au rămas impresionaţi de toate eforturile depuse pentru ca micuţii să aibă parte de cel mai bun tratatement şi de o şansă la viaţă”, se arată pe pagina de Facebook a FC Rapid.

FOTO: Facebook FC Rapid 1923
FOTO: Facebook FC Rapid 1923

“Poţi ajuta şi tu la construirea noului corp de spital pentru nou-născuţii cu afecţiuni severe, printr-un SMS la numărul 8844, cu textul BINE, şi poţi dona 2 euro/lunar”, adaugă FC Rapid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.