Campioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, dar şi liderul Ligii Naţionale, Rapid Bucureşti, au obţinut victorii, miercuri, în etapa a 18-a, intermediară, iar cursa pentru titlul naţional continuă între cele două echipe cu un punct diferenţă în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele complete ale etapei a 18-a sunt: Ştiinţa Bucureşti - Dacia Mioveni 22-28, Rapid Bucureşti - Dunărea Brăila 33-22, Gloria Bistriţa - CSM Slatina 34-25, Minaur Baia Mare - HC Zalău 25-24, CSM Deva - CSM Bucureşti 20-30, SCM Râmnicu Vâlcea - Măgura Cisnădie 23-24, SCM Craiova - Gloria Buzău 25-24.

Surpriza etapei a venit de la Râmnicu Vâlcea, unde SCM a fost învinsă pe teren propriu de Măgura Cisnădie, care a şi urcat pe podium în urma succesului.

În urma rezultatelor, clasamentul Ligii Naţionale este dominat în continuare de Rapid Bucureşti (45 de puncte), urmată de CSM Bucureşti (44) şi de Măgura (36).

Etapa a 19-a programează partide în 19-20 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.