Sportiva Raluca Strămăturaru, locul 7 la sanie simplu la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, va purta drapelul României la ceremonia de închidere a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Strămăturaru va fi portdrapel potrivit deciziei din 25 ianuarie a Comitetului Executiv al COSR, conform căreia “sportivul cu cel mai bun rezultat la JO PyeongChang 2018” va purta drapelul României la ceremonia de închidere.

Singurii sportivi români rămaşi în competiţie sunt Paul Constantin Pepene, care sâmbătă va lua startul la schi fond, în proba masculină de 50 km mass start clasic masculin, şi echipajul masculin de bob două persoane alcătuit din Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha şi Florin Cezar Crăciun, care sâmbătă va lua startul în manşele 1 si 2, iar duminică va evolua în manşele finale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.