Sportiva Raluca Strămăturaru, care s-a clasat pe locul 7 la sanie, cel mai bun rezultat al românilor la Pyeongchang, s-a îmbrăcat cu un costum traditional Hanbok cu ocazia anului nou coreean, care se sărbătoreşte astăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cosr.ro, Strămăturaru a ales să îmbrace un costum în culori pastelate, în zona internaţională a satului olimpic de la Pyeongchang.

“Pentru mine urmează o perioadă de vacanţă. Ştiu că nu va fi lungă. Sper ca măcar două săptămâni să fie. După aceea începem pregătirea pentru noul sezon şi o luăm practic de la capăt. Ştiu că rezultatul de aici ne oblige. Ne dorim foarte mult să avem rezultate bune în continuare şi, de ce nu, să le îmbunătăţim. Noi, sportivii, staff-ul tehnic, ştim ce avem de făcut. Ceilalţi de lângă noi au făcut deja lucruri foarte multe şi importante. Materialele pe care le avem au fost ok, lucru care s-a văzut şi ne-a ajutat foarte mult. La sanie materialul de concurs contează foarte mult, face practice diferenţa. Sunt convinsă că toţi vor face ceea ce trebuie pentru mine de acum încolo”, a declarat Raluca Strămăturaru.

FOTO: Facebook COSR
FOTO: Facebook COSR

Strămăturaru a concurat marţi la sanie simplu feminin, clasându-se pe locul 7, şi joi a participat şi în proba pe echipe, alături de Valentin Creţu, Cosmin Atodiresei şi Stefan Musei, cei patru ocupând locul 10. În cursa de joi, Strămăturaru a avut o coborâre foarte bună, obţinând al treilea timp dintre cele 15 sportive care au deschis ştafetele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.