Perechea Raluca Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Connecticut Open, de la New Haven, cu premii totale de 776.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olaru şi Savciuk au învins în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-4, într-o oră şi cinci minute, cuplul spaniol Lara Arruabarrena/Arantxa Parra Santonja.

În faza următoare,cele două vor întâlni perechea care se va impune în meciul Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 4 – Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez (Slovenia/Spania).

La dublu la New Haven joacă şi Monica Niculescu. Niculescu şi sportive indiană Sania Mirza, favorite principale, vor întâlni în runda inaugural perechea Nicole Melichar/Anna Smith (SUA/Marea Britanie).

Premiul pentru primul tur este de 3.340 de dolari şi un punct, iar perechile calificate în sferturi îşi asigură un premiu de 6.165 de dolari şi 100 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.