Raliul Argeşului, competiţie care contează ca etapă în Campionatul Naţional de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, va fi transmis în exclusivitate vineri şi sâmbătă de LookSport 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, de la ora 15.30 şi 17.45, şi sâmbătă, de la ora 11.30 şi 14.50, iubitorii sporturilor cu motor sunt aşteptaţi să urmărească etapa a cincea a Campionatului Naţional de Raliuri.

În primele patru etape ale sezonului au fost trei câştigători diferiţi, toţi actuali sau foşti campioni naţionali: campionul în exerciţiu clujeanul Simone Tempestini în Raliul Braşovului - etapa a 2 a şi Raliul Maramureşului - etapa a 4 a/ braşoveanul Dan Girtofan - etapa 1 Winter Rally Covasna / clujeanul Bogdan Marisca - etapa 3 Raliul Harghitei.

Mai mult de 70 de echipaje sunt aşteptate la startul Raliului Argeşului vineri şi sâmbătă pe LookSport 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.