Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi reproşează că nu a fost în stare să capaciteze jucătorii pentru miza partidei cu Islanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi reproşez că nu am fost în stare să capacitez jucătorii pentru miza partidei cu Islanda. Acolo s-a rupt firul, cum se spune pe româneşte, a fost un moment în care jucătorii nu au ştiut cum să gestioneze această necalificare şi nici noi nu am ştiut să le explicăm, drept dovadă ce s-a întâmplat cu Norvegia. Nu văd  resemnare la jucători, ci o lipsă de reacţie. Cred că mâine seară băieţii vor avea o altă reacţie, mai ales după discuţiile avute. La meciul cu Islanda s-a dărâmat, din punct de vedere mental, tot ce am construit până în acel moment", a declarat Rădoi.

El a spus că nici nu se pune problema ca la echipa naţională să facă schimbări, convocări sau program directorul tehnic Mihai Stoichiţă. "Nici măcar nu ştiu dacă să răspund la aşa ceva. Doar eu şi staful ne ocupăm de aceste lucruri".

Partida România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.