Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, la Digi Sport, că va fi probabil necesar ca oficialii FCSB “să stea pe platformele de scouting” pentru a găsi jucători, ca urmare a cazurilor de coronavirus de la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că nu va fi deloc o partidă uşoară pentru ei cea din Serbia, nici în perioada următoare în campionat. Cred că deja vor trebui să stea pe platformele de scouting ca să adune jucători. Sunt în pericol sezonul european, propria investiţie, cota jucătorilor... E un moment de răscruce pentru FCSB, sper să treacă cu bine”, a spus Rădoi.

El a vorbit şi despre echipa naţională, spunând că nu au existat fapte de indisiplină. “Aici au fost chestii minore, după antrenament unii aveau reacţii, alţii nu. Eu le-am spus că le voi lua apărarea în public, dar între noi trebuie să acceptăm criticile. Până acum nu le-am luat niciun leu, nu am dat nicio amendă. Au din ce să dea, din diurnă, pot aduce şi bani de acasă! Avem şi pariuri între noi - noi, staff-ul, am cam făcut flotări,” a afirmat Rădoi. 

În ceea ce priveşte contractul său, valabil până în 2022, Mirel Rădoi a spus că este posibil să renunţe la el în orice moment în cazul unor rezultate negative. “În continuare există posibilitatea să plec, dacă sunt meciuri în care nu jucăm absolut nimic, dacă pierdem cu 2-3 la 0... Nu e echipa naţiopnală a lui Rădoi. Sunt primul care ridică mâna, am luat geanta şi am plecat”, a explicat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.