Selecţionerul naţionalei de tineret Mirel Rădoi a declarat, joi seară, că s-ar fi mulţumit cu o victorie la scorul de 1-0 în meciul cu Finlanda, însă s-a bucurat pentru faptul că jucătorii săi au reuşit să revină după ce au fost conduşi cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, mă mulţumeam şi cu 1-0 în seara aceasta. Am luat gol destul de repede, în minutul 3, dar e bine că am revenit şi că am marcat mai multe goluri. Ne aşteaptă acum un meci foarte greu în deplasare cu Irlanda de Nord. E clar că datele problemei, mai ales ce s-a întâmplat în repriza a doua, se vor repeta şi în Irlanda de Nord. Chiar dacă va fi aceeaşi ploaie măruntă, să sperăm că nu vom avea parte şi de acest vânt, care ne-a pus mari probleme. E bine că jucătorii au avut o reacţie matură, pentru că la vârsta asta un gol în minutul trei te poate demoraliza.  Ei au arătat că şi-au împins limitele şi că au depăşit acea barieră mentală cu care ne-am confruntat până acum. Au arătat în continuare calm, maturitate. Este un aspect pe carte l-am câştigat în seara aceasta”, a declarat Rădoi la Pro X.

Naţionala de tineret a României a învins, joi, la Voluntari, selecţionata Finlandei, scor 4-1, în preliminariile CE2021. Valentin Mihăilă a marcat toate golurile "tricolorilor mici".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.