Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, joi, că a exclus un jucător de la echipa naţională. Este vorba, potrivit antrenorului, de un jucător care s-a folosit de prietenia cu un jurnalist pentru a critica un coechipier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oricine poate contesta prezenţa unui jucător la echipa naţională. Şi aici sunt factori pe care nu-i putem controla. Sunt preşedinţi care îşi vor jucătorii (n.r. - la naţională), sunt antrenori care îşi vor jucătorii, sunt impresari care îşi vor jucătorii, mai nou am aflat că sunt jucători care au prieteni ziarişti şi apar articole datorită prieteniei, că de ce nu e el, e celălalt. Sunt lucruri şi factori care apar după, dar asta nu face decât să ne atragă nouă atenţia că în continuare trebuie să fim la fel de atenţi să nu greşim în privinţa unuia sau altuia. Între noi trebuie să fie sinceritate, ne respectăm unii pe alţii, dar trebuie să fim corecţi cu ceilalţi. Eu nu am nimic împotrivă dacă eşti prieten cu un ziarist şi te laudă într-un articol. Dacă începi şi îţi ataci colegii doar să te lauzi pe tine, atunci am o problemă. Mai devreme sau mai târziu, nu vei mai fi la echipa naţională (n.r. - dacă s-a întâmplat asta). Din informaţiile pe care le avem, da. (n.r. - dacă există un jucător care şi-a atacat astfel un coleg) Da. Se întâmplă de acum? Se întâmplă de ani de zile la echipa naţională. Se întâmpla când eram şi eu jucător. Şi eu ştiam că un anumit jucător este priten cu x, y şi când apărea un articol... Pentru mine nu e o problemă mare, pentru că se va exclude acel jucător, mai devreme sau mai târziu. (n.r. - dacă l-a exclus pe acel jucător) Va fi! (n.r. - dacă i-a spus) Nu, dar i-am transmis şi ştie. Nu poate face parte din grup un astfel de jucător, indiferent de valoarea lui, cel puţin nu cu noi", a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.