Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 1-2, că unii dintre jucătorii săi au părut timoraţi, el menţionând că fotbaliştii au făcut multe greşeli individuale şi au ratat mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nemulţumirea e că am pregătit un joc mai elaborat şi câţiva jucători parcă au fost timoraţi, n-au încercat să joace cu construcţie începând de la portar. Au fost multe greşeli individuale şi am ratat foarte mult. Un lucru bun este că am avurt ocazii, până acum nu prea ajungeam la poartă", a spus Pustai la Digi Sport.

El a precizat că FCSB a deschis scorul dintr-o neglijenţă a lui Chamed, care a provocat penaltiul executat apoi de Constantin Budescu. "Să te conducă Steaua dintr-o neglijenţă în careu în halul acela.. Până atunci meciul a fost echilibrat. Discutabilă şi situaşia cu al doilea galben, de la Alibec, pentru că mai erau 20 de minute", a mai spus tehnicianul. 

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat pentru prima dată în actuala ediţie de campionat.

Alibec a înscris în minutul 62. Celălalt gol al oaspeţilor a fost înscris de Budescu '25 (penalti), iar pentru gazde a marcat Larie, în minutul 79 (autogol). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.