Atacantul George Puşcaş a declarat, marţi seară, că naţionala de tineret a României a reuşit un rezultat istoric la Campionatul European, după victoria, scor 4-1, cu echipa Croaţia. El a mulţumit fanilor prezenţi la Serravale, despre care a spus că au fost al "12-lea jucător".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte cald, mĂ bucur că am reuşit să jucăm cum am făcut-o, sunt obosit, dar avem două zile să ne punem la punct. Este un rezultat istoric, prima victorie la CE de tineret, vrem să demonstrăm că generaţia asta vrea să meargă cât mai departe posibil. Mulţumim fanilor că au fost alături de noi, pe o astfel de căldură, aţi fost al 12-lea jucător, sper să fiţi iar alături de noi, împreună suntem România", a declarat Puşcaş la TVR.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.