PSG va deschide un magazin cu produse ale clubului francez pe celebra arteră Fifth Avenue din New York, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul magazin face parte din parteneriatul pe termen lung al clubului cu Fanatics, un comerciant online de echipament sportiv, şi va fi deschis şi operat de compania de distribuţie Lids.

"Noul magazin va oferi colecţii unice PSG, produse PSG x NY inedite şi posibilităţi avansate de personalizare, ceea ce le permite fanilor să-şi pună amprenta pe echipamentul preferat. La zece ani de la primul său turneu din Statele Unite, Paris Saint-Germain îşi va deschide primul magazin emblematic pe Coasta de Est la New York. Situat la 587 5th Avenue, noul magazin va fi primul shop oficial al unui club sportiv străin din New York", se arată într-un comunicat.

"Dezvoltarea mărcii Paris Saint-Germain în ultimii 10 ani este cu adevărat unică. A deveni prima echipă sportivă care deschide un magazin oficial la New York reprezintă un pas cheie în poziţionarea grupării ca una dintre cele mai mari mărci de sport din lume", a declarat directorul de marcă Paris Saint-Germain, Fabien Allegre.

Festivitatea de deschidere va avea loc la 18 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.