Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a participat, miercuri seară, la teledonul organizat în Turcia pentru cei afectaţi de cutremurele devastatoare din 6 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu suntem în Turcia acum, dar suntem cu inima alături de voi, vă împărtăşim durerea. Durerea este mare, pierderea este imensă, dar urmăresc cu respect campania Omuz omuza (umăr la umăr). Considerăm că este datoria noastră să ajutăm, vă considerăm familie şi ajutăm din tot sufletul”, a spus All-Khelaifi într-o intervenţie telefonică.

Al-Khelaifi nu a precizat cu cât contribuie la strângerea de fonduri pentru sinistraţi, însă după discuţia telefonică moderatorul evenimentului, Acun Ilicali, a spus că ajutorul lui Al-Khelaifi este de 20 de milioane de llire turceşti în numele Digiturk, un milion de euro în numele PSG şi 500.000 de euro în numele Asociaţiei Europene a Cluburilor (ECA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.