Echipa franceză PSG a fost învinsă vineri, la Osaka, în Japonia, de echipa locală Cerezo Osaka, scor 2-3, în al doilea meci amical disputat de parizieni în cadrul turneului nipon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luis Enrique a început meciul de la Osaka avându-i pe bancă pe Neymar şi Verratti, dar francezii au deschis scorul în minutul 17, prin Ekitike. În minutul 22 însă, gazdele au reacţionat, egalând prin belgianul Jordy Croux, la o neînţelegere între Danilo şi Skriniar. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, cu parizienii depăşiţi în multe rânduri de echipa care a încheiat pe locul cinci ultimul sezon din J-League.

Oaspeţii au preluat conducerea, din nou, în minutul 47, prin Vitinha, însă formaţia japoneză a avut un final foarte bun. Mai întâi au egalat, prin Sota Kitano, în minutul 67, iar în minutul 79, veteranul Shinji Kagawa (34 de ani) a marcat golul victoriei. Marco Verratti a intrat pe parcursul meciului, însă Neymar a rămas doar pe bancă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.