Echipa franceză PSG a remizat marţi, la Osaka, scor 0-0, cu formaţia saudită Al-Nassr, în primul meci al turneului pe care parizienii îl efectuează în Japonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe arena Nagai, din Osaka, echipa antrenată de Luis Enrique nu a avut multe ocazii de a deschide scorul. Surpriza partidei a constituit-o evoluţia tânărului atacant francez Noha Lemina (18 ani), partenerul din atac al lui Marco Asensio.

Lemina a avut o ocazie de gol în minutul 22, scoasă de portarul saudit cu un reflex excelent. Înainte de pauză, Donnarumma a respins un şut al lui Cristiano Ronaldo (min. 40). Repriza secundă nu a adus deschiderea scorului şi meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Luis Enrique a aliniat următoarea formulă de start: Donnarumma - Hakimi, Danilo (căpitan), Skriniar, Hernandez - Vitinha, Soler, Ndour, Zaire-Emery - Asensio, Lemina.

La Al-Nassr au evoluat Cristiano Ronaldo, Brozovic şi Fofana.

PSG va juca următorul meci amical vineri, împotriva echipei Cerezo Osaka.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.