Fostul internaţional Florin Prunea a declarat, marţi, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) plăteşte anumiţi sponsori pentru a-şi asocia imaginea cu echipa naţională, informează digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt contracte publicitare în care FRF nu primeşte bani, ci plăteşte anumiţi sponsori să vină lângă naţională. O să vedeţi în cel mai scurt timp, o să se facă totul public. E vorba de un sponsor doar pe hârtie. Pentru ca apoi să ieşi în faţă şi să arăţi cât de capabil eşti să atragi lângă tine nume importante", a spus Prunea pentru Digi Sport.

Florin Prunea consideră că selecţionerul Christoph Daum trebuia demis după ce a spus că nici măcar Jose Mourinho nu ar fi putut să reuşească lucruri mai bune pe banca echipei României, în preliminariile CM.

"Pentru mine, ar fi fost normală o ieşire în public a lui Burleanu să îşi ceară scuze pentru ce a spus Daum. Mă refer la acel episod când a precizat că nici Mourinho nu ar fi realizat mai multe la naţionala României. O jignire mai mare la adresa jucătorilor şi antenorilor români eu nu am mai auzit. A doua zi trebuia demis imediat", a afirmat Prunea.

El a precizat că este de părere că lucrurile sunt grave: "Când aceşti oameni o să dispară trebuie luat de la 0. Mă refer inclusiv la contractele de publicitate. Înţeleg că se dau bani din FRF pentru a se atrage sponsori cu o mare deschidere. Noi la nivel de echipe naţionale suntem 0. La federaţie se minte cum se respiră".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.