Programul sferturilor de finală în Liga Campionilor la handbal masculin a fost confirmat, vineri, de EHF, în urma meciurilor de joi seară, ultimele din faza play-off. Dinamo Bucureşti a încheiat pe locul 7 în grupa B, ratând faza următoare, însă din grupa sa au ajuns în sferturi cinci echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vor duela, începând cu 11 mai, echipele Veszprem - Aalborg, Flensburg - FC Barcelona, PSG Handball - THW Kiel şi Montpellier HB - Lomza Vive Kielce.

Campioana României, Dinamo Bucureşti, a încheiat grupa B pe locul 7, cu un bilanţ de patru victorii şi 10 înfrângeri (8 puncte), dar a lăsat o impresie bună în disputa cu adversarele, din care cinci au ajuns în faza sferturilor de finală.

Meciurile din sferturi vor avea loc în 11-12 şi 18-19 mai, pentru calificarea la Turneul Final Four de la Koln, în 18-19 iunie.

În 2021, trofeul a fost adjudecat de FC Barcelona, cu Xavi Pascual pe banca tehnică, antrenor care a preluat ulterior campioana României, Dinamo Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.