UEFA a anunţat, miercuri, că a deschis o procedură disciplinară după ce tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a fost trimis în tribună la meciul cu Liverpool, din sferturile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Manchester City este vizat de proceduri după eliminarea lui Guardiola şi din cauza comportamentului tehnicianului după eliminare, conform articolului 69 al Regulamentului disciplinar, care prevede că un antrenor eliminat sau suspendat nu are voie să se afle în zona tehnică sau să comunice direct sau indirect cu jucătorii sau cu membrii stafului în timpul jocului şi nu are voie să intre în vestiar sau în tunelul care duce spre vestiar înainte sau în timpul jocului.

Şi gruparea Liverpool riscă sancţiuni, fiind vizată  de proceduri pentru aprindere de torţe şi aruncarea unor obiecte de către fani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cazul va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA la 31 mai.

Formaţia Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Manchester City, în returul sferturilor competiţiei.

La pauză, tehnicianul Josep Guardiola a fost trimis în tribună. El a spus după meci nu l-a jignit pe arbitrul spaniol Antonio Mateu Lahoz, precizând că i-a spus centralului doar că golul marcat de Leroy Sane, în minutul 42, a fost valabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.