Tenismenul francez Arthur Rinderknech, locul 80 ATP, a anunţat, într-un mesaj postat în social media, că nu poate particippa la turneul de la Madrid, el explicând că în ultimele cinci luni a avut mai multe probleme medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru al doilea an consecutiv, eram nerăbdător să descopăr Mutua Madrid Open, dar voi face asta anul viitor”, a scris sportivul pe Instagram.

El a menţionat că în decembrie a avut covid-19. Apoi am avut mononucleoză în ianuarie şi februarie. La revenirea din Australia, am avut o mică accidentare care s-a agravat pe parcursul săptămânilor şi a devenit o pubalgie.... În acest stadiu, nu am avut altă opţiune decât să mă îngrijesc pentru a reveni în formă maximă pe teren”, a explicat Rinderknech.

Francezul în vârstă de 27 de ani a jucat ultima dată în primul tur la Indian Wells, în martie, când a pierdut în două seturi în faţa lui Jiri Lehecka, scor 6-7 (4), 5-7.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.