Echipa scoţiană Queen of the South se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Dunfermline, de duminică, portarul titular Alan Martin fiind accidentat la coapsă şi unul dintre goalkeeperii de rezervă, Sam Henderson, fiind rănit la umăr de o vacă, la ferma tatălui său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sam a ratat antrenamentele de săptămâna asta, după ce a fost rănit de vacă. Ar fi putut fi mai rău, pentru că vaca a încercat să îl doboare a doua oară, însă el a reuşit să se ferească. Îl doare umărul, aşa că I s-a prescris un tratament şi este monitorizat pentru că nu vrem că nu avem un portar pe banca de rezerve la meci”, a declarat antrenorul secund Dougie Anderson, potrivit The Scottish Sun.

La meciul cu Dunfermline Athletic, din etapa a XXVI-a din liga secundă scoţiană, titular la Queen of the South va fi singurul portar din lot în totalitate apt de joc, Jack Leighfield.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.