GSP semnalează, miercuri, mai multe probleme în blocul din Satul Olimpic în care sunt cazaţi sportivii români participanţi la JO, menţionând că în una dintre încăperi ţeava de la baie este spartă, în alta nu este montată şi unele camere nu au apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnaliştii de la gsp.ro scriu că românii ocupă etajele 3, 4 şi 5 ale unui bloc, restul fiind ocupat de italieni, iar în clădire sunt probleme, în unele apartamente chiar lucrările nefiind finalizate. 

"Iar la etajul 5, al românilor, într-una dintre încăperi ţeava de la baie e spartă. În alta, nu e montată. În alte două apartamente se lucrează", se arată pe GSP.

Ţeava lipsă din una dintre băi (Foto: tolo.ro)
Ţeava lipsă din una dintre băi (Foto: tolo.ro)

Cătălin Tolontan mai semnalează că în clădire este mizerie şi miroase a var.

Scrimerele Ana Maria Popescu şi Simona Gherman au abordat amuzate problema lipsei apei calde din unele camere, spunând că au jucat rolul de instalator, reparând boilerul.

Pe de altă parte, GSP scrie că atletul Mihai Donisan, căruia i se ridicase suspendarea după clarificări de la WADA şi ANAD cu privire la testele în urma cărora sportivul a fost depistat pozitiv cu meldonium, nu va mai putea concura la Rio. Donisan a făcur deja deplasarea în Brazilia, dar la un test din februarie s-ar fi descoperit la eşantioanele sale o cantitate sporită de meldonium.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.