Prinţul de Wales, William, şi fiul său cel mare, prinţul George, au asistat joi seară la meciul Aston Villa – Lille, din Conference League. A fost prima lor ieşire publică de după anunţul privind cancerul de care suferă prinţesa de Wales, relatează Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul William a fost văzut zâmbind şi aplaudând în tribunele de pe Villa Park din Birmingham, în timp ce George, în vârstă de 10 ani, purta o eşarfă cu Aston Villa.

Cei doi s-au bucurat de victoria cu 2-1 a echipei engleze în faţa celor de la Lille, în prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

Este prima dată când familia a fost văzută în public după 22 martie, când Prinţesa de Wales a dezvăluit că face chimioterapie preventivă după ce medicii au descoperit cancer în timpul unei operaţii abdominale planificate.

William, Kate şi cei trei copii ai lor au lipsit de la slujba din Duminica Paştelui de la Capela St George de la Castelul Windsor, în urma anunţului, deşi au participat anul trecut.

Într-o înregistrare video publicată după săptămâni de speculaţii privind starea de sănătate a lui Kate, aceasta a declarat că diagnosticul a fost un "şoc uriaş" atât pentru ea, cât şi pentru William, iar în prezent se află în primele etape ale tratamentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.