Prezentatorii unei emisiuni de satiră din Italia i-au trimis tehnicianului echipei Chelsea Londra, Antonio Conte, prin intermediul unui mesager care a pretins că este journalist, un tricou cu numele său, semnat de “prietenul său” Jose Mourinho.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alessandro Onnis şi Stefano Corti, prezentatorii emisiunii Le Iene l-au păcălit pe Mourinho, antrenorul formaţiei Manchester United, luna trecută făcându-l să semneze tricoul cu numărul 1 şi cu numele lui Conte la Manchester, în faţa hotelului The Lowri. După ce Mourinho s-a semnat, comedienii au adăugat pe tricou “prietenului meu”, scrie Daily Mail.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La conferinţa de presă de joi, Conte vorbise aproximativ zece minute, în momentul în care l-a abordat presupusul jurnalist, spunând că are o întrebare din Italia şi întrebându-l dacă poate să se apropie de el pentru a-I arăta un mesaj video. Tehnicianul a acceptat, iar mesajul a putut fi auzit apoi de întreaga sală: “Antonio, ţi-am trimis un mesager. Un cadou pentru tine de la noul tău prieten, Jose Mourinho. Ne-a spus că te iubeşte. Uite ce a scris pe cadoul pe care ţi l-a trimis: ‘Prietenul tău, Jose’. Ne poţi promite că data viitoare când veţi fi adversari vei împărtăşi un semn de pace? Hai, Antonio… prieteni pentru totdeauna”.

Conte a reacţionat râzând, iar când a fost întrebat ce are de spus, el a răspuns: “Nimic”.

Ofiţerul de presă al clubului Chelsea a intervenit, spunând că antrenorul mai are de răspuns la întrebări, astfel că ar fi bine ca astfel de discuţii să aibă loc la finalul conferinţei de presă.

Mesagerul italienilor a spus însă că aproape a terminat şi i-a oferit tricoul lui Conte, care de această dată nu s-a mai amuzat şi i-a răspuns bărbatului că îl poate lua înapoi, că nu îl vrea.

Antonio Conte şi Jose Mourinho au fost protagoniştii unor dispute luna trecută, Conte spunând că Mourinho este “un om mic” şi “senil”, după ce portughezul s-a plâns că unii rivali se comport ca nişte clovni la marginea terenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.