Potrivit mai multor surse mass-media spaniole, citate de lequipe.fr, preşedintele PSG, Nasser al-Khelaifi, şi-ar fi pierdut nervii după eliminarea echipei sale de către Real Madrid, în optimile de finală ale Ligii Campionilor (1-0, 1-3). Potrivit unui jurnalist de la Movistar, liderul parizian ar fi provocat un incident pe Stadionul Santiago Bernabeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al-Khelaifi ar fi căutat vestiarul arbitrilor pentru a se plânge de deciziile luate în timpul meciului, în special de aceea în care PSG crede că a fost un fault al lui Karim Benzema asupra lui Gianluigi Donnarumma, la primul gol al madrilenilor.

În timp ce un angajat al lui Real Madrid l-ar fi filmat, preşedintele PSG ar fi venit la el să-l ameninţe.

Potrivit unui extras din raportul arbitrilor transmis la UEFA, citat de Onda Cero, şi directorul sportiv al PSG, Leonardo, a încercat să intre în vestiarul arbitrilor.

"Preşedintele şi directorul sportiv al PSG s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi", a arătat sursa citată.

"Este o lovitură foarte dură. Acest lucru nu este ca să ne scuze, dar faultul asupra lui Donnarumma schimbă totul. Trebuia să fim atenţi, ne-am pierdut puţin. Faultul a schimbat nivelul de spirit, a schimbat echipa Real Madrid. Trebuie să ne acceptăm greşelile, dificultăţile noastre în gestionarea momentelor dificile. Decizia nu a fost corectă la faultul asupra lui Donnarumma, chiar dacă acesta a ratat mişcarea. Este imposibil să nu consulţi VAR în acel moment", a declarat Leonardo postului Canal+, după ce s-a mai calamat.

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin acelaşi Mbappe (‘39). Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.