Preşedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost reţinut, luni dimineaţă, de Garda Financiară italiană într-un dosar de infracţiuni comerciale, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acelaşi dosar, alte cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu.

Clubul Sampdoria nu este implicat în acest caz, instrumentat de procuratura regiunii Calabria.

Ferrero a fost în tribune la meciul pierdut de Sampdoria, scor 1-3, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Lazio. La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a început partida rezervă, fiind introdus pe teren după pauză, în locul lui Alex Ferrari. În acel moment, oaspeţii aveau deja 3-0.

Massimo Ferrero a cumpărat clubul Sampdoria în 2014, de la familia Garrone. În urmă cu doi zile, el declara într-un interviu acordat presei italiene că se simte obosit şi că este în căutarea unor invesitori care să preia clubul Sampdoria.

După 16 etape, echipa din Genova ocupă locul 15 în clasamentul Serie A, cu 15 puncte, la egalitate cu Venezia, de pe locul 16 şi la cinci puncte de Genoa, de pe locul 18, primul care duce în Serie B la finalul sezonului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.