Preşedintele Handbal Club Dobrogea Sud, Rudi Stănescu, a prefaţat meciul de miercuri din Supercupa României contra echipei Dinamo Bucureşti, recunoscând că adversarul a trecut la un alt nivel prin achiziţiile făcute în această vară, dar că îşi doreşte să ţină aproape de formaţia din Capitală şi chiar să atingă nivelul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rudi Stănescu a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este una tânără, competitivă, capabilă să răstoarne calculele hârtiei.

“Dinamo a trecut la alt nivel. Îmi doresc să ţinem foarte aproape de ei, poate chiar să atingem nivelul lor. Vorbim despre altceva, dar pe teren lucrurile nu stau chiar aşa. Pe teren nu se ţine de buget, de faimă, pe teren câştigă cel care îşi doreşte cel mai mult şi eu zic că avem o sete de rezultate, de performanţă. Avem o echipă competitivă, o echipă tânără, ambiţioasă şi în teren suntem capabili să răsturnăm calculele hârtiei.”, a afirmat Rudi Stănescu.

La rândul său, antrenorul formaţiei constănţene,  Djordje Cirkovic, a declarat în conferinţa de presă, că şi Dinamo are nevoie de timp pentru omogenitate după transferurile realizate.

“Toată lumea vorbeşte despre Dinamo, au un proiect foarte ambiţios şi ei sunt cu mulţi jucători noi, cu sistem nou, cu un nou antrenor. Probabil şi ei au nevoie de timp. Şi noi avem şansa noastră. Vreau să transmitem mesajul şi noi suntem aici. Până acum sunt foarte mulţumit de cum arătăm până acum”, a afirmat Cirkovic.

El a precizat că formaţia sa nu are un complex împotriva lui Dinamo Bucureşti.

“Mare respect pentru Dinamo. Este mare diferenţă ce au ei. Ei au trei jucători pe post. Au 26 de jucători, au cel mai bun antrenor, cu experienţă enormă. Dar statistica zice că noi în fiecare sezon am bătut pe Dinamo. Suntem singura echipă care în fiecare sezon a bătut pe Dinamo. Noi nu avem un complex în faţa lui Dinamo. Meciul începe de la 0-0 şi şapte la şapte”, a transmis Djordje Cirkovic.

În cadrul conferinţei de presă, Rudi Stănescu a prezentat şi cele şase achiziţii ale Handbal Club Dobrogea Sud din această vară. Este vorba de Mihai Loghin, Liviu Caba, inter stânge şi centru transferat de la Timişoara, Leon Raso, un centru din Slovenia, Strahinja Stankovic, extremă dreaptă de la campioana Serbiei, Marko Buvinic, inter dreapta şi Marin Vegar, care a jucat la Steaua.

Rudi Stănescu a menţionat că media de vârstă a Handbal Club Dobrogea Sud este sub 24 de ani.

Meciul din Supercupa României dintre HC Dobrogea Sud şi Dinamo are loc miercuri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.