Aflat sub contract cu Real Madrid până la finalul sezonului 2023-2024, Carlo Ancelotti ar putea rămâne în cele din urmă la conducerea echipei madrilene, iar un acord ar fi aproape de a fi încheiat, potrivit Marca. O decizie care l-ar îndepărta de naţionala Braziliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat sub contract până la finalul sezonului 2023-24, Carlo Ancelotti şi-a proclamat de mai multe ori încântarea de a fi antrenorul lui Real Madrid şi dorinţa de a-şi respecta angajamentul faţă de club până la final. În ciuda faptului că a fost curtat de naţionala Braziliei în ultimul an. Italianul se înţelege foarte bine cu diriguitorii săi şi a fost deosebit de convingător în ultima vreme, în special cu decizia tactică de a-l urca pe Jude Bellingham şi de a-l transforma într-un număr 10 cu statistici impresionante.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire pentru a discuta despre viitorul lui Carlo Ancelotti, dar se pare că cele două părţi sunt deja pe aceeaşi lungime de undă.

Discuţiile cu madrilenii par să-l ţină definitiv pe Carlo Ancelotti departe de banca Seleçao. Mai ales că venirea tehnicianului în vârstă de 64 de ani pe banca Braziliei a fost legată de Ednaldo Rodrigues, preşedintele Confederaţiei braziliene de fotbal (CB), care a fost demis din funcţie la 7 decembrie, în urma unei decizii judecătoreşti care a invalidat un acord ce îi permitea să fie ales.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.