Atacantul francez Kylian Mbappe, care nu şi-a prelungit contractul cu PSG scandent în această vară, ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid, informează presa spaniolă, citată de lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, cotidianul Marca anunţă un "acord finalizat" între Real şi Mbappé (23 de ani), pentru un contract valabil până în 2027.

Real, care îl urmăreşte de câţiva ani pe Mbappe, nu a pierdut contactul cu campionul mondial, dar nu l-a abordat niciodată direct. Clubul finalist al Ligii Campionilor ar fi folosit mereu intermediari şi persoane din anturajul său cel mai apropiat. 

Mbappe a fost ales cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, în ancheta Uniunii Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa.

Duminică, Mbappe a declarat că şi-a decis viitorul într-o proporţie foarte mare.

"Vom şti foarte curând, mai e puţin şi se termină. Dacă alegerea mea este făcută? Da, aproape", a spus atacantul. 

Sâmbătă, jucătorul aflat la final de contract cu noua campioană a Franţei ar putea disputa ultimul meci pentru PSG, cu Metz, pe Parc des Princes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.