Echipa engleză FC Liverpool a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia West Ham United, într-un meci din etapa a şasea a Premier League. În aceeaşi etapă, Brighton a dispus cu 3-1 de Bournemouth.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şase din primele şapte clasate au evoluat astăzi în primele patru meciuri ale zilei. FC Liverpool s-a impus cu 3-1 în duelul cu West Ham. Salah a deschis scorul dintr-un penalti pe care tot el l-a obţinut, dar oaspeţii au egalat pe final de primă repriză, prin Bowen, care a înscris cu o lovitură de cap. Cormoranii au presat în repriza secundă şi Darwin Nunez a înscris din careu pentru 2-1, iar Diogo Jota a stabilit scorul final, 3-1 pentru Liverpool.

La Londra, Arsenal nu a putut trece de Tottenham, care a avut un duo de forţă în cuplul Son – James Maddison. Sud-coreeanul a restabilit de două ori egalitatea pe tabelă, ambele reuşite venind din pasele lui Maddison.

Tot la Londra, dar pe Stamford Bridge, Ollie Watkins a înscris golul care a adus victoria oaspeţilor de la Aston Villa în faţa celor de la Chelsea. Golul a fost înscris în minutul 73, la un sfert de oră după ce londonezii au rămas în zece, după eliminarea lui Malo Gusto, din minutul 58.

La Brighton, Dominic Solanke a deschis scorul pentru Bournemouth, dar visele oaspeţilor au fost spulberate, mai întâi de autogolul lui Milos Kerkez şi la pauză a fost 1-1. În partea secundă Mitoma a reuşit dubla şi Brighton învinge cu 3-1, rămânând pe locul 3 în campionat, cu 15 puncte. La Bournemouth, portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă.

FC Liverpool este pe poziţia secundă, cu 16 puncte, Tottenham e pe 4 (14 puncte), Arsenal pe 5 (14 puncte), Aston Villa pe 6 (12 puncte) şi West Ham e pe 7 (10 puncte). Chelsea a ajuns la a treia înfrângere stagională şi este pe locul 14, cu 5 puncte.

Rezultatele înregistrate duminică, în etapa a şasea din Premier League:

Arsenal Londra – Tottenham 2-2 (C. Romero 26 autogol, Bukayo Saka 54 penalti / Son Heung-Min 42, 55);

Brighton – Bournemouth 3-1 (Kerkez 45+2 autogol, Mitoma 46, 77 / Solanke 25);

Chelsea – Aston Villa 0-1 (Watkins 73);

FC Liverpool – West Ham United 3-1 (Salah 16 penalti, D. Nunez 60, Diogo Jota 85 / Bowen 42)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.