Echipa engleză Brighton a învins duminică, pe teren propriu, fornaţia Southampton, scor 3-1, într-un meci din etapa a 37-a din Premier League. Într-un alt meci, West Ham United a întrecut, acasă, scor 3-1, pe Leeds United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenată de fostul jucător de la CFR Cluj, Roberto de Zerbi, Brighton a condus cu 2-0 la pauză pe Southampton. Evan Ferguson a deschis scorul pe Amex Stadium, marcând în minutul 29. Tot el a majorat avantajul gazdelor în minutul 40. Southampton a revenit în meci prin reuşita lui Mohamed Elyounoussi, din minutul 58, însă Pascal Gross a restabilit diferenţa de pe tabelă la două goluri în minutul 69. A fost ultima reuşită a partidei care s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Brighton, echipă care a adunat 61 de puncte şi ocupă locul 6 în Premier League, poziţie care duce în UEA Europa League. Southampton este lanterna roşie a campionatului englez, ultima clasată, cu 24 de puncte.

Într-un alt meci al etapei a 37-a, West Ham United a dispus cu 3-1 de Leeds United. Oaspeţii au deschis scorul pe London Stadium, prin Rodrigo, în minutul 17, dar West Ham a replicat odată cu golul înscris de Declan Rice, în minutul 31.

În repriza secundă, Jarrod Bowen le-a adus pe gazde în avantaj, în minutul 72, iar Manuel Lanzini a stabilit scorul final în minutul 90+4.

Învingătoare cu 3-1, West Ham United ocupă locul 14, cu 40 de puncte, în tim ce Leeds United are 31 de puncte şi este pe loc retrogradabil, al 18-lea.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.