Echipa engleză FC Liverpool a pierdut sâmbătă, în deplasare, scor 1-2, cu formaţia londoneză Tottenham, în etapa a şaptea din Premier League. Gazdele au beneficiat de un autogol în minutul 90+6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe Tottenham Hotspur Stadium a început prost pentru echipa lui Jurgen Klopp, care a avut un jucător eliminat în minutul 16, pe Curtis Jones, iar în minutul 36 s-a văzut condusă, după ce Son Heung-Min a înscris din careu. FC Liverpool a reuşit egalarea în minutul 45+4, prin Cody Gakpo.

A venit însă minutul 68 când Diogo Jota a primit un galben pentru fault şi, un minut mai târziu, a faultat din nou, primind cartonaşul roşu.

În nouă, Liverpool a rezistat până al şaselea minut al prelungirilor, atunci când Pedro Porro a centrat de pe dreapta şi Joel Matip a înscris în propria poartă.

S-a încheiat 2-1 pentru Tottenham, care are 17 puncte şi este pe locul secund în Premier League. FC Liverpool e pe locul 4, cu 16 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.