Echipa engleză Nottingham Forest a învins luni, pe teren propriu, formaţia Southampton, scor 4-3, în etapa a 35-a din Premier League. În aceeaşi etapă, Everton s-a impus la Brighton, scor 5-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nottingham Forest a condus cu 2-0, prin dubla lui Taiwo Awoniyi (min. 81 şi 21), dar oaspeţii au înscris şi ei repede, în minutul 25, prin Carlos Alcaraz. Pe final de repriză Morgam Gibbs-White a transformat un penalti în minutul 44. Southampton a revenit din nou în meci cu golul lui Lyanco, din minutul 51, gazdele au mai înscris odată, în minutul 73, prin Danilo, dar au trăit periculos pe final, când James Ward-Prowse i-a adus pe oaspeţi din nou la un gol diferenţă, transformând un penalti în minutul 90+6 şi meciul s-a încheiat 4-3 pentru Nottingham, care este pe 17, cu 31 de puncte. Southampton e lanterna roşie a campionatului, cu 25 de puncte.

Everton a câştigat la un scor surprinzător la una din echipele revelaţie ale acestui sezon din Premier League. Formaţia din Liverpool a condus cu 3-0 la pauză, după o dublă a lui Doucoure (min. 1 şi 29) şi autogolul lui Jason Steele (min. 35). Dwight McNeil a făcut 4-0 în minutul 76 şi, chiar dacă Brighton a marcat golul de onoare prin Alexis Mac Allister (min. 79), oaspeţii au încheiat cu un al cincilea gol, înscris de McNeil (90+6) şi Everton este pe locul 16, cu 32 de puncte, iar Brighton ocupă poziţia a 7-a, cu 55 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.